STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, December 14, 2012

Harimau Malaya :*


ASSALAMUALAIKUM


Hello guys ! Seems like aku dah lama sangat tak update blog ni . Haha . Ah , biarlah blog aku , aku punya sukalah . Hm . Semua kecoh kan pasal Malaysia vs Thailand semalam . Haha . Aku pun tak puas hati ! Takpe , dah lepas dah pun . Yang penting , aku tetap sokong Harimau Malaya sampai bila-bila :) Diorang pun mesti dah buat yang terbaik . Padang kat maktab aku lagi ok dari padang kat Thailang tu . Hampeh betul . Salute ahh kat Harimau Malaya . Lagi-lagi Norshahrul Idlan Talaha , Fadhli Shas dengan Farizal Marlias :) Memang gua salute ahh kat korang . Gahhh !





Kesian kat Norshahrul (9) . Thailand memang kawal dia ketat gila ah sampai dia takde ruang nak lari dah . Siap bukak silat kat tengah padang kata pengulas tu semalam . Yelah , mana tak nya . Dah kena himpit dengan 3 ,4 pemain Thailand , mestilah bengang .



Yeahhh ! Farizal Marlias . Goalkeeper Malaysia . Boleh dikatakan hero kepada Harimau Malaya . Kena tendang kat muka woo , semata-mata nak selamatkan bola . Pemain Thailand tu pun satu , bola dengan kepala goalkeeper pun dah tak boleh nak bezakan ? Bengong .



Fadhli Shas :* 27 . Kesian gilosss sama dia . Kena kat kuning 2 kali so that's mean kad merah lah untuk dia . Ohh , kesian gila dia . Dah terang lagi bersuluh pemain Thailand tu yang langgar dia dulu . Puihh ahh Thailand !



Hoyeahh Hoyeahh ! Amar Rohidan ;) Yang pakai jersi nombor 12 tu . Dia lagi handsome lah dari Wan Zack Haikal tuuu . Hewhew .





Takpe lah , nasib tak menyebelahi Malaysia , nak buat macam mana kan ? Unlucky . Diorang pun dah buat yang terbaik , tak bolehlah nak salahkan diorang je . Rajagobal pun target sampai semi final je , kira ok lah tu diorang dah dapat apa yang coach diorang target . Takkan lah time menang je nak sokong . Time kalah , biarkan je , gitu ? Tak patutlah . Kita rakyat Malaysia kan ? Sokonglah Harimau Malaya . Okay . Salam 1Malaysia :)



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top