STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, November 19, 2012

Nothing . It just nothing .

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.



Hello . Good Morning :) Praise be to Allah because He let me lives today . Hm , nothing I can say much . Aku sangat , tersangat lah bosan duduk rumah . Texting , listening to music , watching television , eating , sleeping . And kerja ni akan berulang dan ulang dan ulang setiap hari . It would be better if I have you by my side . Kan ? :')

Okay okay . Result dah keluar wehh . And my result ... Was too bad untuk bagitahu semua . Tak apa , naik cuti nanti masing-masing tahu lah . Arghhh ! Tahun depan nak SPM . Then , habis sekolah . Ouh , I wonder how much I will miss my school life :'> Okay okay . Stop . Sekarang ni pun aku tengah rindu zaman jahiliah aku . Haha . Aku bukannya baik sangat pun tapi aku mengaku aku baik . Kauorang jea tak nampak . Mesti ramai judge aku dari my appearance kan ? Tahu dah :') Tak apa tak apa . Kay sedih . Hmm . Seriously , nothing to say . Let the pictures talk :')









Sometimes , I felt this is so true . Kadang-kadang kita lupa siapa diri kita . Kita kena sedar , kita kena ingat siapa diri kita . Nobody's perfect . And also do I . So , tak payah lah nak judge orang kalau kau tak kenal lagi . Then . To the next post .




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top