STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, May 1, 2012

Bye peeps. Hello school -.-

ASSALAMUALAIKUM




Hello Earthlings! Okay. First of all, I just wanna say, sekarang dah pukul 2 pagi and aku tak tidur lagi sedangkan esok nak balik maktab. Okay, asrama. You know what, ASRAMA! ASRAMA! And jadual hidup aku dah kembali berubah lagi. You see. Kena bangun awal lagi. Okay fine. Tak apa. Sabar jelah weh. Cuti ni memang sengaja kan tak nak bagi aku cuti lama lama. Jeles lah tu :P Okay Okay. Tak apa, nanti aku balas balik. Okay, back to the topic. And actually, tak ada topik pun -.- Tapi, aku rasa macam ada je. Well well well. Cepat betul idea ni keluar.

Hey You. Aku tak kacau hidup kau, okay? So kau tak payah lah nak kacau hidup aku. Kau dah pernah buat dekat kawan aku. And aku takkan benarkan kau buat dekat aku. You such a ... Huh. Try to calm down. Okay. Aku takkan cari pasal dengan orang yang tak cari pasal dengan aku. Tapi sekarang ni, kau yang start dulu. Aku biarkan dulu. Tapi kalau dah lama, takkan lah aku nak biarkan je. No! No! No! HAHA. Tak apa, aku biarkan dulu. Kalau aku dah naik angin, kau jangan tanya kenapa sebab kau yang mulakan dulu. Okay? Aku dah warning ni. Jangan cakap aku tak bagi kau warning.

Okay. I have to end this. Nak tengok match Manchester United vs Manchester City. HAHA. GGMU! GGMU! And aku terpaksa bangun awal esok pagi sebab aku tak packing apa pun. Homework lagi lah. Tak sentuh langsung and for your information, homework aku semuaaaaaaa dekat maktab. Isk Isk Isk. Tak apa. Sempat sempat kan jelah buat nanti. And I will not update this blog in one month time. I'm sorry. Busy dengan sekolah, exam and so on. Gotta go ;)




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top