STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, May 29, 2012

Blog updated :)

ASSALAMUALAIKUM


Heyy. Dah lama kan aku tak update blog ni? HAHA. Okay, dah bersarang dah ni. Ye, nak lap balik lah sarang sarang ni. Sabar eh? Hm .. Aisehh. Tak tahu lah nak taip apa. Takde idea, perut kosong ni. Makin lama cuti ni, makin jarang lah kan aku nak update blog ni. Heshh. Malas laa. 

Okay. Kerja aku time cuti ni cuma tengok tv, online, tidur, makan. Yang lain lain tu, let my kakak yang buat. HAHA. Dah lah selalu kena bebel dengan dia sebab malas sangat nak buat kerja. Setiap hari kena dengar bebelan dia tu. Takpe, it's okay. Dah biasa -.- And harini aku tak tidur. Eh, takde lah sampai tak tidur satu hari. Maksud aku, aku tidur lepas solat subuh. Fuhh! Seriously, malam tadi tak boleh tidur. Ada jugak rasa ngantuk tapi mata ni taknak aku tutup. Tak pernah aku buat macam ni. Kalau ayah aku tahu, habis aku kena bebel dengan dia pulak -.-

Okay. That's all. Malas dah nak taip pepanjang. Penat nak perah otak. Lastly, dear Adek Sayang :) Akak rindu adek. And I love you more :) Untuk korang; Weh! Aku rindu korang jugak! HAHA :D





Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top