STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, February 5, 2012

Holiday again :)

ASSALAMUALAIKUM


Oh Haii ! Tengok gambar atas ni . Buat aku cair . Okay . Dapat cuti lagi . How great maktab aku ni kan , asyik cuti je -.- Aku tak nak cuti ahh ! Nak sekolah . Wahhh ! Baik gilaaa aku . Nak sekolah tuuu . LOL . In my dream jelah kan kalau aku memang dah gilakan sekolah tu . Eh ehh , nak tahu tak . Aku tak boleh nak bertweet-tweet kalau aku on twitter dekat laptop . So , aku hanya boleh tweet kalau bertwitter-ing guna phone . Ohhh , macam BA HA NGANG NGANG jelah kannn . Nasib baik lah emosi aku masih stabil . Thanks Allah :D

Bla Bla Bla . Aku dah tak tahu nak merepek apa lagi dah . Okay . Malam ni je ada dua match yang mungkin wajib aku tengok . First , MANCHESTER UNITED vs Chelsea . Second , MALAYSIA vs Bahrain . Aku kompius ahh ! Tak tahu nak tengok mana . Okay . Then , now i decide to watch MALAYSIA vs Bahrain . Well , i'm a Malaysian , right ? OhYeahhh ! Tak sabar nak tengok Goalkeeper Malaysia . Okay , aku cair tengok kau , Khairul Fahmi Che Mat  How awesome he is :D Tak apa , aku setia tunggu kau muncul dekat tv .

Okay peeps . Aku tak sabar nak tunggu tepat jam 12 tengah malam ni . Nak tahu sebab apa ? Alaa , tak payah tahu lah . Malu lah kita nanti . Hehe . Tak apa , aku pun malas dah nak celebrate sangat . Aku kan dah matang . Betul tak , adik ? Hehe . Betul lah kan ? Aku dah besar lah . Aku dah TINGKATAN 4 , tapi parents aku layan macam aku ni budak DARJAH 4 . Okay , mommy , daddy . Stop layan kita macam budak kecil . Kita dah besar lah :') Whatever happen , kita still sayang mak dengan ayah sepenuh hati kita . Kita tak tipu . Kalau boleh , kita nak pergi tinggalkan dunia ni before mak dengan ayah tinggalkan kita sebab kita tak sanggup nak hidup kalau mak dengan ayah tak ada dekat sisi kita lagi . Boleh kan mak , ayah ? :')

Okayy . Tutup cerita . Air mata almost sangat nak mengalir ni . Aku tak tahu nak cakap apa dah . Rasa macam nak nangis ahh ! Someone , please be by my side :( Okay . Kita dah tak nak taip panjang-panjang lagi dah . Kita pun tak mandi dari petang tadi ni . Nak mandi before tengok match between Malaysia vs Bahrain . Baru rasa fresh sikit . Kan ? Esok kita sambung lagi yea :) Take Care awak semua . 



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top