STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, February 6, 2012

Hapy BirthDay to Me :')

ASSALAMUALAIKUM


Hello ! Wake up with cheer . Okay . Pukul 9 lebih maybe , kalau tak silap aku . Tengah tidur ni , tiba-tiba mak aku memekak . Sebut happy birthday . Mak , kita tak pekak lagi lah . Then , aku sambung tidur . Telangkupkan bantal , tutup muka . Wahah ! Jahat sungguh . Tak apa . Kakak aku pulak , pergi tolak-tolak badan aku . Hehh ! Nak tidur pun tak senanglah . Lastly , dapat jugak tidur balik , dengan aman . Okay . Anak dara apalah aku ni kan . Abang aku pun bangun lagi awal dari aku . Bertuah lah mak dapat anak macam kita ni -.-'

06 February 2012 . Okay . Birthday aku yang ke-16 . Bukan nak suruh kauorang ambil tahu ke hapa . Saja je nak show off . Cett ! Tak adalah . Kidding man ! Aku tak nak celebrate lah . Malas . Aku kan dah matang , dah besar . Buat apa nak celebrate lagi . Ye tak ? LOL . Birthday aku lah paling cepat , awal dalam family aku . How beruntung gilaa lah kan aku ni . Wow ! Beruntung sangat lah kan -.- Tak best dohh birthday awal-awal ni . And to all yang wish birthday aku , THANK YOU SO MUCH ! Tak tahu dah nak cakap macam mana lagi . Tu jelah yang terluah . Okay . Terharu :') And abang aku baru je berlepas . Cehh ! Macam naik flight je . Takdelah . Abang aku balik kuantan . Naik kereta je . And he's kind ohh ! Sangat baik . Pada aku lah . Eh ehh , nak tahu tak , malam tadi MALAYSIA kalah dengan Bahrain . Okay . Aku tak kisah , Malaysia kalah ke , menang ke , aku tetap sokong Malaysia lah . And match between MANCHESTER UNITED , Chelsea . Seri duhh ! Tu lah , Chelsea bajet noo ! Hambik kau . Tak menang pun kau Chelsea . HAHA . Manchester United tak kalah ok . Seri pun kira ok what . Atleast tak kalah kann :P Sudah lah , malas dah nak cakap pasal bola lagi . Pasal bola lah aku banyak mencarut . Astaghfirullahal'azim .

Lastly , before I end my essay , cett ! Bajet siaaa ! Just nak cakap je . Malam tadi , I melt gilaaa tengok Goalkeeper Malaysia . Okay . That's all . Haha . Aku dah tua ! Aku dah tua ! Aku dah tua ! And of course lah aku makin matang . Kan kann ? Lol . Okay . Continue to the next post , tomorrow maybe . Take Care awak semua . Muahh sana . Muahh sini :*



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top