STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, January 22, 2012

Chinese New Year Holiday !

ASSALAMUALAIKUM

Hai ! Well , dah lama sangat kan aku tak update blog ni . Berhabuk dah . Sakai betul ! Rajin sangat kan , sampai update blog pun dah teramat jarang . Ingatkan nak update hari tu , tapi malas ahh ! Well , you all pun tahu kan aku duduk hostel . Busy lah jadi nya kann . 

Ohh , okayy . Aku sendiri tak tahu nak taip apa . Aku update ni pun sebab agak terasa sikit lah dengan status orang tu . Tapi , tak apa . Kita abaikan jelah yea . Balik asrama , macam biasa . Tak ada perasan . Sekali dapat tahu , aku blok tuttt ! OhhMyyy ! 'Dekat'nya lahaiii dengan batch aku . Blok mana tu tak kisah sangat lah kann . Tapi , kenapa mesti aku yang tercampak tersangat lah 'dekat' dengan budak batch aku ? Kayy fine . Redha jelah kann . Aku pun tak tahu lah apa salah aku . Aku ada buat kes lagi ke ? Grr ! Memang redha jelah kann .

Tutup cerita dah . Malas dah nak rasa tak puas hati . Bilik tu pun tetap sampai akhir tahun . Sabar jelah . Kelas pulak , tak payah cakap lah . Memang aku tercampak ahh . Kalau ada tempat belajar dekat tepi parit , memang aku dapat dekat situ rasanya -,- Grr ! Cuba lah bagi aku satu aras dengan batch sendiri . Rasa macam nak menangis , melalak guling guling je . Tahun ni memang banyak bagi aku kesabaran . Nasib baik aku ni bukan jenis yang baran tak tentu arah kann ? Nasib je ni . Tak apa . Setahun je kott . Harap jelah aku dapat sabar . 

Okayy . MRSM memang dapat cuti sampai hari Selasa je ehh ? Sadis betul lah kann . Sekolah kementerian dapat cuti seminggu . Tak guna ! HAHA . Well , duduk rumah ni membuatkan mulut aku terkunci . Terasa aku makin pendiam duduk dekat rumah ni . Jarang bercakap , berbual sejak balik rumah hari tu . Aku pun tak tahu kenapa . Makin mature , maybe . LOL . Tak masal ahh ! Tapi , mungkin jugak kott . Sometimes , aku rasa aku ni childish . Okayy . Stop . Aku dah matang . Kan kann ? And , that's all lah . Terasa macam dah panjang pulak . Penat menaip ni . Bagi rehat dulu . Esok esok sambung lagi . By the way , homework Biology buat otak aku serabut ! Cikgu , tolonglah jangan bagi homework Bio lagi masa cuti nanti -,-



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top