STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, January 24, 2012

Back Hostel :D

ASSALAMUALAIKUM 

Hai ! Eh ehh , hari ni dah kena balik maktab lah ! Adehh ! Malasnya lahaii nak packinggg ! Memanglah tak sabar nak balik , tapi yang malasnya kena packing duhh . Dengan baju yan belum iron . Lagilah malas kannn -.- Kayy , tak apa . Lagi dua tahun je . Sabar jelah kan . And hari ni , aku bangun awal ohh ! Sebelum pukul 10 pagi aku dah bangun . Awal kan kann ? :D

Okayy . Cuti ni memang aku tidur bilik abang aku , abang aku tidur bilik aku . Choyy ! Bilik aku senang nak online . Tu je kott . LOL . Tapi kan , tapi kan . Dekat rumah ni aku memang jadi super silent ! Tak pernah pernah aku senyap macam ni tao . Even dekat sekolah pun . Well , aku kan ANTI SILENT MODE ! Tak pernahnya lah kann aku nak senyap . Aku kan peramah XD Bwekkk ! Sila ambil baldi untuk menempatkan muntah anda :D 

Eh ehh , nak tahu tak , i love my hair when aku baru bangun tidur . Nampak more stylish ! HAHA . Kayy , aku perasan lagi . Tak apa lah kan , sekali sekala nak puji diri sendiri . Siapa lagi yang nak puji diri sendiri kalau bukan kita sendiri :) Diri aku kan , suka hati aku lah nak cakap apa pun . Tak susahkan diri kauorang pun :P Bla Bla Bla . Merepek jelah kannn . Dah tak ada topik aa .

Well , i need to pack all my things . Aku belum packing satu barang pun dohh ! Aku kan suka buat kerja last minute , then baru nak rasa kelam kabut . Itulah aku . LOL :D Kalau tak suka , tak payah sibuk sibuk nak baca . Ohh , okayy . Dah panjang kan aku bebel ? Well , tak sabar nak jadi EMAK ! HAHA . Gotta go efribadi ! :*

Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top