STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Wednesday, January 4, 2012

4 of 366 -,-

ASSALAMUALAIKUM



Hai efribadi ! Tak lama lagi blog ni akan jadi sarang . Sebab 8 januari ni aku dah masuk balik rumah second aku -,- Okayy . Rasa macam tak 'sabar' je kan nak balik . Errrr . HAHA . Ada lagi wehh barang yang aku tak beli . Mak aku pulak packing kan barang aku macam aku ni nak pindah rumah -.-'

Okayy peeps . Semalam aku pergi Melaka . Well , saja jalan jalan kann . Entah yang ke berapa kali lah aku pergi Melaka kann . Lepas dah jalan jalan , beli apa yang nak dibeli . Kami kami pun balik . Ayah aku stop dekat Perhentian Pagoh . Then , my mummy , adik aku , tak terkecuali , aku jugak pergi lah washroom . HAHA . Mak aku suruh pakai word washroom . Nak guna word TOILET tapi mak aku tak bagi . Rude katanya . Mwehehe . Then , aku dengan adik aku duduk lah dekat washroom tu sebab mak aku pergi ambik 'barang' dekat kereta kejap . Tengah duduk dengan adik aku , tetiba aku nampak worker dekat situ lalu depan kitorang . Rambut pendek , jalan macam lelaki . Aku tengokkan jelah . Hilang dari pandangan , aku dengan adik aku saling berpandangan . Cehh ! Aku tanyalah adik aku , 'Mok ! Tadi tu laki ke perempuan ?' , adik aku pun jawablah 'Tu perempuan lah dol !' . Tak masal kitorang gelak sesama .

Lepas dah siap siap , kitorang pergi makan pulak . Nak beli mihun sup tapi orang ramai lah pulak . Then , aku dengan adik aku pergilah beli air dulu . Masuk je kedai tu , aku dah malu malu sebab ada laki duduk dekat meja kaunter tu dengan sorang worker perempuan . Aku suruhlah adik aku ambik air cepat cepat , pastu pergi dekat kaunter , nak bayar . Lelaki tu yang masukkan air kitorang dekat dalam plastik . Pastu dia cakap dengan worker perempuan tu , 'Wehh , aku blah dulu aa . Aku malu dohh .' Nak dijadikan cerita , rupa rupanya lelaki tu PEREMPUAN lah wehh ! Perempuan yang kitorang nampak dekat tandas tuhh . HAHA . Aku dah tahan gelak je . Keluar je dari kedai tu , aku pandang adik aku , adik aku pandang aku . Apa lagi , kitorang gelak ahh ! HAHA . Sumpah , aku ingatkan orang tu lelaki . Buat penat je aku cover dalam kedai tadi -,- Mweheheh .

Sudahlah . Penat wehh tangan aku menaip panjang gini . Sekarang ni tinggal menghitung hari je nak balik asrama . Errr , tak nak balik asrama , boleh ? -,-




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top