STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, December 6, 2011

Untuk kau -.-

ASSALAMUALAIKUM

Maaf , hari ni aku tak ada mood nak cakap baik baik . Hilang mood aku sebab kau , kau tahu ? Okayy . Mungkin post kali ni involve someone . But korang jangan lah terasa sangat kalau dah tahu post ni bukan pasal korang kan . Post ni hanya ditujukan untuk seorang budak a.k.a junior aku dekat sekolah pluss maktab tercinta tuu .



 Ignore picture's above , just for fun . Okayy , we start it now , yeahhh ! Kalau kau terasa , bagus lah kan . Lagipun , aku dah penat cakap baik baik dengan kau . Ya , memang aku merajuk dengan kau . Memang aku marah dengan kau . Nak tahu sebab apa ? Sebab kau pentingkan diri sendiri . Sangat ! Kayy fine . Aku tahu , aku pun pentingkan diri sendiri . Tapi , ada batasnya kan . Kau ? Haha . Tak payah cakap lah kann . Setiap kali kau merajuk , aku pujuk , aku minta maaf sampai kau ok . Tapi , bila aku merajuk , kau langsung tak pujuk , tak ambil peduli langsung pulak tu kan . Minta maaf pun , jarang sangat lah wokk !

 Haa . Maaf lah , aku tak batak sangat lah dengan pujukan kau pluss perkataan maaf kau tu . Aku cuma nak kau ambil berat pasal diri aku je . Aku nak rasa diri aku ni disayangi dengan ikhlas . Tak apa lah kan , kau pun dah cukup dengan kasih sayang orang orang sekeliling kau , so kau dah tak perlukan aku lagi lah kan kiranya . Kau pun ada kawan yang ada 24 jam dengan kau . Tak macam aku ni . Aku ni , apa lah sangat kan . Aku anak ketiga from empat adik beradik . So , kira aku ni tak ada lah hard headed sangat kan . Kau anak first , anak sulung . Bagi aku , anak sulung ni memang hard headed . Sama lah macam kau kan . Haa . Tak payah nak menafikan dah . Kau memang kepala batu plus keras kepala pun . Tak nak dengar cakap orang . Semua nak berahsia . Aku tak ada lah berahsia sangat dengan kau kan . 

Pasal aku , banyak yang kau tahu . Pasal kau , ciput je kott yang aku tahu . Dah kau berahsia sangat kann . Bila sikit je yang aku tahu pasal kau , mula lah kau cakap aku ni tak caring , tak ambil berat pasal kau . Hehhh ! Perlu ke aku tunjuk menunjuk dekat kau yang aku ambil berat pasal kau , perlu ke aku menunjuk sangat yang aku sayang kau , huh ? Cukup lah hati aku je yang tahu . Kau tak payah tahu lah . Kau pun bukannya nak ambil tahu pasal aku kan . So , tak payah lah aku susah payah sesakkan kepala aku pikir pasal kau . Shit doe kau ! Nah , hambik kau ! Perkataan kesat aku bagi dekat kau . A middle finger up on your head lah wehh ! Maaf lah , ada ayat kesat dekat sini . Tersesat pulak , tak tahu dari mana datang .

 Kepada kau , aku tak batak sangat lah dengan sayang kau , maaf kau , pujukan kau tuu . Kalau kau tak mesej aku pun , aku tak kisah lahh wehh ! Sorry to say lah but , kau dah tak bermakna lagi dalam hidup aku tapi , aku tetap sayang kau . Sebagai kawan , junior aku . For the last time , maaf dari aku , aku minta maaf . Tapi , memang aku nak buat kau terasa pun . Biar kau tahu apa yang aku rasa selama ni . 

Sekian , terima kasih . WASALAM . 


Saya banyak merepek di sini . Saya minta maaf kalau ada ayat ayat kesat yang kurang disenangi untuk dibaca oleh kalian . HARAP MAAF 




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

Noorsha Muhamad said...

sabar dik..manusia mcm2..study leklok k..aja aja fighting..

a i y s q i ™ said...

Ohh . Okehh ! Btw , thanks muchh yaa kakak :D

Post a Comment

 
back to top