STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Wednesday, December 7, 2011

Untuk kau 2 -.-

ASSALAMUALAIKUM 

Firstly , aku nak minta maaf sebab hari ni mood aku memang tak baik . So , tak ada masa lah kan aku nak cakap baik baik sekarang ni . Dan masih disebabkan kau lagi . So, memang patut lah kan kalau kau terasa . Kau memang tak boleh layan aku dengan baik kan . Aku tahu lah aku pernah sakitkan hati perasaan kau . Tapi kau ? Mesti lah pernah jugak kan , cuma kau je yang tak sedar . Sebab kau memang tak nak sedar pun apa yang kau dah atau pernah buat dekat aku . Kau cakap dengan aku macam kau ni tak ada perasaan . Kau cakap main hembus je tapi tak sedar diri kau pun pernah buat benda yang sama . Cakap tak serupa bikin lah wehh ! Makin lama makin nyampah pulak dengan kau .Tak tahu kenapa . Sebab kau dah buat aku macam ni . Haha . Aku bukan nak dendam ke hapa . Cuma kau je tu hah . Aku pun tak tahu lah nak cakap apa . Dulu dengan sekarang lain . Kan ? So , suka hati kau lah nak cakap aku dah berubah ke apa . Yang penting , pada aku , aku tetap aku . Aku tak nak jadi macam kau . Aku tak nak jadi FAKE lah -___- Sudah lah , malas dah aku nak bebel panjang panjang lagi . Nanti entah apa yang aku merepek . Ni pun nak elakkan daripada mencarut iaitu perkataan yang tak cantik dipandang . Kan kann ? It's already 3 a.m. . I want to sleep ohh ! My bed had calling calling me just now . Haha . Aku tahu english aku broken and it's terrible ! Ewww ! Okayy . Now , let's pictures show you all what i feel now yeahh :')







Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top