STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, December 23, 2011

Result PMR

ASSALAMUALAIKUM

Ohh Hai ! Well , well , well . Nampak tajuk ? Haa . Hari ni barulah aku lega sikit . Semalam adalah sikit rasa kecewa , sedih . Siapa je yang tak sedih kalau tak dapat 8A , bagitahu sikit . Haha . So , kauorang pun mesti dah dapat teka kan aku dapat berapa A . Okayy , aku jujur lah ni ehh . Alhamdulillah , aku dapat 7A 1B . Subjek Sejarah yang aku dapat B . Okayy , what a stupido lah aku ni kann . Orang lain boleh je dapat A untuk Sejarah .Tapi , kenapa aku tak boleh ? Grrr ! Actually , aku memang tak minat Sejarah . Nak tahu sebab apa ? Sebab aku memang teramat sangat tak suka membaca buku sejarah . Aku akan ngantuk bila belajar Sejarah dan mungkin juga akan tertidur . Hehe . Tak apa lah , nasib aku kan . By the way , THANK YOU to Cikgu Ali , Cikgu If . THANK YOU SOOOOOOO MUCH CIKGU ! Terima Kasih juga untuk semua cikgu yang dah ajar aku selama ni :)

Tapi , adalah lagi rasa kecewa , sedih sebab tak dapat nak banggakan mak , ayah aku . 101 orang dalam batch aku dapat 8A dan aku tak tergolong dalam golongan tersebut . Sedih kann ? Kann kann kann ? Tak apalah , bukan rezeki aku . There are ups and downs kan dalam life kita ni ? Anyway , SPM masih ada . Aku dah tak nak main main dah . Erkk . Betul ke ni ? Haha . InsyaAllah :)

Ayah aku dah tak nak aku sekolah dekat MRSM Batu Pahat . Ayah aku nak aku pindah maktab lain . Tapi , kenapa ? Sumpah , aku masih nak sekolah dekat MRSM Batu Pahat . Aku tak nak pindah :'( Tapi , kalau ayah aku dah mohonkan aku dekat mana mana maktab , okayy . Aku ikut je :( 
PAEIN , sorry ehh ? Aku tak boleh janji dengan kau , aku akan stay . It's up to my dad . Maybe for my advantages too :')

Ayah aku cakap , dia bagi je apa yang aku nak . And he will buy it for me . Ayah , ayah . Nak IPhone 4s boleh ? Boleh lah , boleh lah . TeeHee .

  



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

fateen syazwana said...

makcikkk , okayla tuu . Chill laa . btw ,CONGRATS . SPM lagi penting , kayy ?

a i y s q i ™ said...

Okayy laa . Congrates too . Kau lagi pndai laa :)

Post a Comment

 
back to top