STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Thursday, December 8, 2011

No title -.-

ASSALAMUALAIKUM

Ohh hai ! Maaf , hari ni aku takkan marah marah lagi . Sudah penat wokk ! Asyik marah je . Andd aku dah malas nak cakap baik baik dah . Cakap baik baik pun tak guna juga . Betul tak ? Haa . Okayy . Actually , nothing to say lah . Takdak idea nihh . Eh ehh ! Nak tahu tak , hari ni birthday mak saya . Haa . Korang tak nak tahu ? Kesah pulak aku ! Okayy . Tak celebrate sangat pun . Just beli KFC pluss kek . Tu je . Sambutan tak meriah . Langsung ! Haha . Bosan -..-' Anyway , HAPPY BIRTHDAY TO YOU , MOM ! May Allah bless you and your life . I LOVE YOU SO MUCHH MORE , MOM ! 

Alahhh ! Tak tahu lah nak taip apa lagi . Idea , please ? Hmmm . Okayy .
I've got an idea . Tengok fon , baru teringat . Kejap ehh :D


Nampak tak , nampak tak ? Weee ! I'm so in love with him ! Serious doe ! Tak tipu . Dia ada awek ? Kesah pulak aku . Haha . Gambar ni , as my wallpaper dekat phone . Buruk ? Alaa , tak kisah lah . Asalkan ada . Nanti cari lah gambar lain pulak . Haha . Semua orang sibuk cakap pasal Nazmi Faiz Mansor tapi aku tak berapa minat sangat . Aku lagi suka Khairul Fahmi . HAHA . Jangan tanya kenapa sebab aku sendiri tak tahu kenapa . Okayy . Tu je kott yang aku nak cakap . Weee .

Last but not least , thank you so much to Nurshaffin Aida . May Allah bless you :) ILY 

Okayy . That's all for today . Selamat malam semua 




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

Post a Comment

 
back to top