STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, December 27, 2011

LALALA ~

ASSALAMUALAIKUM



Ohh Hai ! Dah lama kan aku tak hupdate blog ni . Malas ah ! Pluss tak ada masa . Haha . Tak ada masa lah sangat . Ohh , well . I don't know what to talk about . But , Okayy .

Weh wehh , kau tu muda daripada aku . Tolonglah hormat aku sikit . Even jarak umur kita tak ada lah jauh mana pun tapi aku tetap lebih tua daripada kau . Aku tetap senior kau . Faham ? Tak payah lah nak tunjuk yang kau tu taiko sangat kann . Kau masih muda lahh bengong . Well , kau tetap junior aku . Hormat lah sikit ehh ? -__________- Awak , awak , awak ! Jangan terasa kalau bukan awak . Okayy ?

By The Way , aku tak beli barang untuk sekolah lagi lah wehh ! I mean , kasut sekolah , beg sekolah . Baju sekolah pun tak siap lagi . Nampak sangat lah yang aku ni tak eksaited langsung nak balik sekolah kann . Kann kann kann ? Haha . Well , aku pun still stay MRSM Batu Pahat , sebab ayah aku dah bagi kata putus . Cehh ! Haha . And setiap hari kena bangun pukul 5 . Untuk tahun yang ke empat . Tak apa , bukannya aku bangun tepat pukul 5 pun . Kadang kadang pukul 6 baru bangun . Teruk ke tak teruk , kesah pulak aku ! Haha . Tapi , seryusly , aku tak nak sekolah . Tak nak buat homework ! Somebody , help me T__________T

Okayy . That's all . Anyway , aku nak duduk rumah lagi . Cikgu , cikgu ! Bagi lah cuti lebih sikit . Tambah lagi sebulan pun jadi lah . Mwehehe :D



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top