STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Thursday, December 1, 2011

✿ GoodBye NOVEMBER , Welcome DECEMBER ✿

Okayy . Ohh , lupa ! Assalamualaikum !
Hari ni dah masuk bulan 12 kannn ? Ouhhh , cepatnya masa berlalu . Tinggal lagi sebulan je nokk cuti ni . Tak lama lagi , dah naik sekolah . Mak aihhh ! Habis lah kannn . Pulaknyaa dah jadi warga UPPER FORM segala nii . Habislah aku kannn . Tak apa , yang tu kita tolak ke tepi . Yang penting sekarang ni , bulan 12 jugak lah saya akan ambik result PMR . Okayy , rileks . Hoii . Wa takut ahh ! Berdebar ni . Apa lahh . Sudah lah , malas dah nak merepek . Pagi pagi ni , otak kering sikit . Bangun pun terlampau awal sampai idea pun tak keluar ni , so tak tahu dah nak tulis apa .




 Okayy , so DEAR DECEMBER , PLEASE BE GOOD TO ME , PLEASE BE WONDERFUL TO ME .  DON'T TREAT ME LIKE HELL YEAHHH ! 




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top