STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Wednesday, December 21, 2011

CUAK pluss TAKUT !

ASSALAMUALAIKUM

Ohh hai ! Dah lama tak update , harap maaf :)

Dear 96's ,
GOODLUCK ! I've nothing to say sebab aku sendiri tengah cuak gilaa gaban ni . Now , kita tawakal je lahh . Dah tak ada apa dah yang kita boleh buat kalau result tu dah pun ditentukan . Kan ? Tak apalah , kita dah tak boleh nak buat apa apa dah . Aku sendiri memang takut lagi cuak ni . Semua nak dapat 8A . Termasuk lah aku . Semua orang pun nak bangga kan mak ayah diorang . Well , same as me lah . So , i would like to wish GOODLUCK to all 96's .


Nothing to say . Aku tengah cuak gilaa ! Nak taip pun susah dah ni . InsyaAllah , kalau rezeki aku , 8A maybe in my hand . Kalau tak , tak apa . Redha je lah :')



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top