STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, December 12, 2011

Contest Blog SuperAwesome by Sha


The Procedures :

  • WAJIB follow blog Freaking Twins .
  • Hantar korang punya entry yang korang dah buat dekat FB Sha .
  • Warganegara Malaysia .
  • Tidak kira jantina , tetapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN .
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWESOME BY SHA .
  • Buat simple entry about this contest and letak banner dekat atas tu . Pastikan link tu di link kan ke blog Freaking Twins .
  • Tag sekurang kurangnya dua blogger dan pastikan mereka tahu :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 15 penyertaan .

PRIZE :

  • First Prize : Wang tunai RM150 Handbag from KOREA ( purple ) , Jacket from KOREA , Pashima Shawl ( black ) dan Top Up RM30 ( digi , celcom , maxis ) 
  • Second Prize : Wang tunai RM50 Handbag from KOREA ( purple ) , Top Up RM30 ( digi , celcom , maxis )
  • Third Prize :  Wang tunai RM50 , Top up RM10 ( digi , celcom , maxis )
  • Ataupun jika tak nak top up anda boleh dapat blog edit free ( Denim , Washed denim , Blogskin )
  • Sagu hati ( 2 Pemenang ) :  Jam tangan jenama GUESS ataupun header free . 


Cara pemilihan pemenang :


1. Blog yang cantik dan tidak lambat loading .
2. Blog yang tidak mempunyai banyak widget yang mengarut serta susunan widget yang kemas .
3. Entry blog yang menarik .
4. Header yang awesome .
5. Blog yang kreatif design . 


Tarikh tutup :  1 JANUARY 2012


TAG : 



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top