STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, December 5, 2011

BLOGGERVERSARYYY ❤

ASSALAMUALAIKUM 


Okayy . Firstly , saya nak cakap yang saya bosan . FULLSTOP . Haa . Merepek ahh . Ignore picture's above yaa . We start now , yeahh ? Okayy peeps , as you all don't know , blog saya telah pun berusia setahun pada hari ni . Haha . Bangga tao ! Bahasa baku lagi bagus plus best daripada bahasa boyann . Saya tahu , awak semua tak nak pun tahu pasal ni tapi saya dah bagitahu . Haha . Tak apa lah kann , sekali sekala . Sekali setahun je ni . Korang tak nak tahu , kesah pulak aku -.-' So , HAPPY BLOGGERVERSARY to my blog :DD

Okayy . Saya tak tahu nak tulis apa malam pagi buta ni . Well , otak ni pun asyik fikir nak tidur je kann . Nak fikir idea , jangan harap lah idea tu nak masuk . Pluss dengan lapar nya lagi ni . Memang tak nyenyak ahh kalau tidur dengan perut lapar ni . Mak aihhh ! Haa . Adik saya pun tak tidur lagi maa . Hadoiii !

Awak , awak . Awak nak tahu tak . Saya ada sayang sorang senior dekat sekolah saya . Okay , dia perempuan , bukan lelaki . Andd tak bermakna saya ni lesbian okayy ! Dia tua setahun dari saya , so next year dia form 5 . Tak payah lah tahu dia siapa . Saya kenal dia masa saya form 1 . So , dia form 2 lah kann . Alaa , masa tu tak boleh nak fikir sangat . Semua pun main langgar je . First time saya nampak dia , saya dah cop yang dia ni sombong . Last year , masa saya form 2 lah kira nya , and dia form 3 . Ada lah satu hari ni , kita mesej , mesej , mesej . Andd masa tu lah baru saya tahu yang awak ni baik . Baik sangat ! You always advices me , you always cheer me up when i'm feeling down , you makes my day full of colour . Well , i know my english was broken . Sorry . Haa . Okayy , nothing to say laa . Last but not least , I LOVE Nurshaffin Aida . Sincerely from my heart yeahhh . I'm not lying :') You all nak cakap apa apa , cakap lah . Nak kutuk ke , nak ngumpat ke , nak mengata ke , nak menyumpah sekalipun saya tak kisah . Ini diri saya , ini blog saya , so tak payah lah nak masuk campur hal saya , okayy . Saya cakap baik baik ni tao :3

FAKTA : Saya sayang mak saya , saya sayang ayah saya , saya sayang adik saya , saya sayang abang saya , saya sayang kakak saya , saya sayang kawan kawan saya , saya sayang Nurshaffin Aida . Pengakuan berani mati . Haa :'D 


SEMOGA PELAJAR TINGKATAN 3 MAKTAB RENDAH SAINS MARA ( MRSM ) BATU PAHAT MENDAPAT KEPUTUSAN 8A DENGAN CEMERLANG DALAM PEPERIKSAAN PMR PADA TAHUN 2011 . AMINN ~



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top