STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, December 3, 2011

BlaBlaBla -.-'

Ohh heyy ! Assalamualaikum !
Okayy , it's already 2.30 a.m. and do i care about it ? Haa . Don't care at all lah . Saya bosan , yang teramat bosan . Walaupun tengah dengar Fly FM sekarang ni , bosan ohh . Macam macam dah lagu yang saya dengar . I'm glad ohh . Haa . Banyak lagu yang best best woo . Tak tipu ! Haa . 
Okayy . Nothing much i can say . Malam pagi buta ni mana lah ada idea yang nak datang kann . Masing masing nak tidur . Haihhh . Okayy peeps ! Let's the pictures talking yeahhh ! And its a little ridiculous laa -.-'







I love quotes above , ' A fake smile can hide a million tears ' . Tak gitu yea , Kak Lynn ? :D

Dear Kak Lynn ;
Haha . Kan kita dah cakap , akak yang rindu kita . Kita tak tipu , akak yang ngaku ehh . Haha . Dah terbukti . Eh ehh , tapi kann . Kita rindu laa nak lepak , ketawa , makan , gelak sama sama . Haha . Dah lama tak buat semua tuu sama sama kann ? Sumpahh , memang rindu gilaa dengan roomate kitaa . Bila lagi lah kan nak dapat roomate yang gila gilaa macam korang ? Memang enjoy habis lahh dalam bilik tuu :'D Andd PERINGATAN untuk akak , bukan kita sorang je tao yang jadi bahan . Mana aci macam tu . Tak adil lahh . Tak apa , akak tengok lah nanti :P By the way , roomate tahun ni memang best gilaa gaban ahh ! :D

FAKTA : Fakta menyatakan bahawa untuk pertama kali sepanjang hidup di MRSM Batu Pahat , tahun 2011 ini Nabilah Aiysqi telah duduk se roomate dengan senior ! Itu je . HAHA XD





Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top