STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, December 2, 2011

B O S A N -.-'


Ohh hai ! Assalamualaikum !
Okayy peeps . Ignore picture's above . Saja . Saya sangat bosan hari ni . Tak tahu nak buat apa . Saya nak keluar dengan kawan saya , boleh ? Haha . Okayy lah , we start now ehh :) Hmm , awak , awak ! Awak semua pernah ada rasa sayang dekat orang tak ? Selain parents dengan family laa -.-' Ohh yaaa ! Mesti lah pernah kan ? Tak kisah lah sayang dekat lelaki ke perempuan , boyfriend ke girlfriend , kakak angkat , abang angkat , adik angkat , yang penting sayang lah . Mesti pernah kan kann kannn ? Okayy . Kadang kadang , perasan sayang ni senang berubah kann . Contoh , kita sayang dekat orang ni gila gaban ahh . Andd itu first first je . Makin lama , perasan sayang tu makin kurang . Tapi , bila orang tu dah lama tinggalkan kita , baru kita rasa macam kita sayang sangat dekat orang tuu . Haha . Jangan anggap ni main main okayy . Benda kecik macam ni laa yang boleh terjadi dekat diri kita . Saya tak tipu , sebab perkara ni pernah terjadi dekat diri saya . Haa . Tak pasti laa perkara ni pernah terjadi dekat diri awak awak semua ke tak . Tapi , harap harap lah dijauhkan . Kan kann kannn ? 

Okayy . Fateen Syazwana , saya mintak maaf . Saya tak tahu lah sama ada saya boleh buat tak dengan apa yang saya dah janji dengan awak masa tuu . Saya tak boleh lah . Saya tahu saya dah janji dengan awak . Rimas pluss penat . Tak tahu kenapa . Saya mintak maaf sangat sangat ehh -.-'

By the way , saya sayang mak saya , saya sayang ayah saya , saya sayang abang saya , saya sayang adik saya , saya sayang kakak saya , saya sayang kawan kawan saya !  


SEMOGA PELAJAR TINGKATAN 3 MAKTAB RENDAH SAINS MARA (MRSM) BATU PAHAT MENDAPAT KEPUTUSAN 8A DENGAN CEMERLANG DALAM PEPERIKSAAN PMR PADA TAHUN 2011 . AMIN :)




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

hAziQa said...

ehem ehem , sayang sape la tu agaknye :P

a i y s q i ™ said...

Ehem ehem . Sayang diri aku ! Haha :D

Post a Comment

 
back to top