STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, December 17, 2011

All the things that i do would be boring -.-'

ASSALAMUALAIKUM 

Ohh hai ! Dah agak lama kan aku tak update blog ni . Agak MALAS lah nak update segala ni . Biarkan jelah berhabuk , bersarang . Lagi best kalau main game angry bird tuu :D
By the way , dari hari isnin sampai lah hari rabu minggu depan , insyaAllah aku tak online segala benda yang ada dekat laptop ni . Tak kisah lah facebook ke , twitter ke , tumblr ke , formspring ke . Memang tak online kot . Aku pergi holiday dekat rumah cousin aku . Sebab my mom and my dad went to Miri . Sooo jealous ! They're meeting there so i can't go with them :( Sokayy . Tak kisah pun :P
I'm bored . I'm hungry . Therefore i shall ridiculous . Muahaha :D
GoodBye all :'>



 24 ! Jyeahhh ! Love it ! :D


 Faham ? Actually , aku pun tak faham . Mwehehe .

 Is it true ? Urghhh ! Maybe for you all . But nor for me , yeahh :D
I hate to wear all those make up .



I DON'T WANT TO GROW UP . Can i ? T__________T
# Impossible !



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top