STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Wednesday, November 30, 2011

Not in mood laa -.-

Ohh heyy ! Assalamualaikum semua .
As my topic , memang saya tak ada mood nak berkarya atau menulis atau mengarang atau sebagainya , tapi tetap nak luahkan perasaan dekat sini . Boleh kann ? Ini saya punya blog kann , so suka hati saya lah kann .
Andd now , let the pictures talk everything yeahhh :'D



See . Haa . Mesti awak awak semua dah boleh agak kann ? 
Okayy . Let me explain sikit .
I'm just a little bit jealous . Kepada siapa tu , biar lah saya sorang je yang tahu , okayy .
Andd i also , tension pluss frust . Tak tahu kenapa -.-
That's all lahh yang saya dapat explain . Haa , sikit je ponn .


You all nampak kan picture above ni . Haa .
Mesti lah awak semua akan fikir , saya akan cakap about 'couple' .
Oh yes ! Maybe lah kot . And , saya pelik lah zaman sekarang ni .
Ada orang cakap , couple bagaii ni semata mata nak letak status dekat Facebook tuu . Ada orang cakap , couple ni cuma untuk menunjuk nunjuk dengan kawan kawan yang kita ni ada pasangan . Ada orang cakap , couple ni untuk budak remaja , tak baik bazirkan masa usia remaja kita ni .
Is it true , peeps ? Mak datok nenek moyanggg ! Apa nak jadi dengan zaman yang serba canggih lagi moden lah kononnya  . Saya bukannya nak memperburukkan orang orang yang couple ni , cuma nak kan kepastian je . Betul ke tidak . Bukan sebab saya tak couple . Saya tak kisah pun dengan couple segala ni . Memang nasib baik beruntung lah kan sebab saya tak terjebak dalam couple bagai ni . Haa . 
Before i forget lah kann , saya nak minta maaf kalau ada yang terasa . Tak ada niat pun nak buat awak semua terasa . Maaf .
Andd , i remember , words from someone , also known as my friend , best friend , sister :')
' Fall in love when you're ready , not when you're lonely '
Okayy . I remember those words till today .




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top