STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, November 13, 2011

MR. TRIPLE M ❤

 Huhh . Belum apa apa dah mengeluh . HAHA
Penat bhaii ! Just arrived at home 7 o'clock from Desaru .
Padahal dah check out pukul 2 petang . 
Well , pergi shopping dulu , mana tak lambat kan .
Okayy .
Today , i want to share one song from Ne-Yo .
It's called One in a Million cover by Najwa Latif .
And this is about you , Triple M 


Selama ni , kau sangat baik dengan aku kan , Triple M ?
Kau tetap nak kawan dengan aku even for twice aku sakitkan hati kau .
Andd can you give me the last chance ? Pleasee =_='
Family Day dekat Desaru ni , baru kita dapat berbual bual , kan ?
Even kita ni jiran , kita jarang sangat dapat jumpa . Kan ?
Tak apa , kau pun boleh lah dikatakan baru pindah , kan ?
Nasib baik lah ayah kau satu ofis dengan mak ayah aku .
Ayah kau pun dah kenal dengan mak ayah aku , kan ? HAHA :D
So , senang lah sikit kan .
Ayah aku pun tak kisah aku kawan dengan kau sebab ayah aku dah kenal dengan family kau .
Kita dah berkawan dari darjah 4 kan . Lama lah jugak tu .
Kau ingat tak masa akhir tahun darjah 6 ?
Kau ingat tak masa akhir tahun form 1 ?
Kau dengan orang yang sama jugak kan ?
Teruk kan aku ni ? 
Entah lah . Mungkin sebab kau baik sangat sampai kau tak perasan kau dah diperbodohkan .
Aku tahu aku salah . Aku mintak maaf sangat sangat .
Kau tak salah pun . Aku yang salah .
Aku yang bodoh . Kan ?
Andd now , can i be yours for the last chance ? :')
Andd will you be MINE ? 
Okayy , terlalu tinggi angan angan aku ni .
But , if you accept me , i should be thankful to God :)
Andd thank you for spend your time with me today . Thanks a lot !
I LOVE YOU , TRIPLE M 




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top