STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, November 25, 2011

MALAYSIA ❤

Heyy peeps ! Dah lama tak update ohh . Rindu ahh ! HAHA .
Andd it's not too late to say CONGRATULATIONS to Football team of Malaysia , right ? I'm proud to be a Malaysian ! Yeahhh ! HAHA .
Well , saya baru dapat update blog ini ohh . Dah berhabuk gila gaban ahh blog ni . Bukak blog je , HAMBIK kau ! Blog aku dah baru ohh ! Memang sangat sangat surprise ahh ! 
Terbulat besar gaban ahh mata saya ni . Andd a big THANK YOU to Nurfarahin Abu Samah .  Dia lah yang dah update kan blog cabuk saya yang lama tuu . And now , you all see , lain daripada yang dulu , right ?
Saya memang malas ahh nak tukar tukar lagi . Biar je lah macam ni .
Okayy . Back to our topic . Final ? Malaysia lawan Indonesia , right ?
Haa . Saya setia menunggu depan televisyen , walaupun berada di ipoh . Wahhh ! Ayat skema gila ahh .
Okayy . Rela tak pergi dinner semata mata nak tengok final tuu .
1 - 1 , kan ? It's ok lah . Yang penting kita menang penalti 5 - 4 . Haa .
Emas for Bola Sepak Sukan Sea Indonesia 2011 . Bangga woo ! Ahh , sudahhh .
Malas nak bebel panjang panjang ahh . Andd here you are :)


A BIG CLAP TO :
Khairul Fahmi Che Mat
Baddrol Bakhtiar
Mohd Muslim Ahmad
Asraruddin Putra Omar
Fandi Othman
Irfan Fazail
Izzaq Faris Ramlan
Ahmad Fakri Saarani
Syahrul Azwari Ibrahim
Nazmi Faiz Mansor
K. Gurusamy
Thamil Arasu
andd all Malaysia's football team :)

Once again ,
CONGRATULATIONS !



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top