STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, November 12, 2011

LALALA ~

Hm , nothing to say aa .
Saja je post sebab aku rasa dah berapa hari aku tak post .
Nak tahu sebab apa ? Sebab aku M A L A S ! HAHA . Alasan je tu .
 Huh . Okayy . Esok pagi , kami semua akan bertolak pergi Desaru .
Alaaa , Desaru je kott .
Tu pun sebab ofis mak bapak aku ada buat FAMILY DAY !
Wahhh ! Seronok seronok ! Excited ni . HAHA .
 Yelahh kan , daripada duduk terperap dekat rumah , better pergi jalan jalan .
 Dapat lahh otak ni bergerak sikit kan . Kalau duduk dekat rumahh , haiii , bertambah lembab aa otak aku nanti . Haishhh !
Okayy . Apa apa pun , aku tak sabar nak tunggu esok pagi .
Well , duduk dekat rumah ni pun bukan buat apa apa .
Duduk depan lappy , tengok tv , makan , tidur .
Tu je lahh kerja yang akan aku ulang dan ulang dan ulang selama dua bulan ni . HAHA .
 Badan aku ni pun dah makin hebat ternak lemak .
Wahhh ! Boleh jadi penternak lemak berjaya aku ni . Kan kan ? HAHA .
 Okayy . Merepek dah aku ni . Apa apa pun , duduk dekat rumah selama dua bulan ni , sudah pastinya akan menambahkan berat badan aku yang dah cukup ideal ni . Pffttt ! HAHA .
 Bukan senang tao nak maintain kan berat badan dalam masa yang lama .
 Tak payah lah nak tahu berat aku berapa kan .
 And andd berat badan aku yang paling berat pun 52 kg ! OMG ! Last year !
Tu pun aku rasa dah cukup sangat berat . Tapi tak tahu lah sekarang macam mana kan .
 Okayy . Tak payah cakap pasal body weight lagi . Yang aku tahu sekarang , berat badan aku dah naik .
 F U L L S T O P ! HAHA . 

ByTheWay , nasib baik lah hari ni dah bertukar tarikh . Kan kan ?
 Tak sanggup aku nak melewati tarikh 11.11.11 lagi .
Terlampau terlalu tersangat ramai talking about this date . Menyampah ahh !
Entah apa yang special sangat dengan tarikh tu . Padahal tarikh je kot .
 Macam lah tak ada tarikh lain yang lagi special . Mesti ada . Kan kan kan ? HAHA .
Setiap manusia mesti ada tarikh special tersendiri . Macam lah aku tak tahu .
Tarikh tarikh ni , apa lah sangat kan .
Semua oran pun sibuk dengan tarikh 11.11.11 ni . Huhh ! Benci ahh . BHAHA .
Hari ni memang tak best . Hari yang sangat lampau gilaa ... Erkk . Nothing ahh .
Malas dah nak menaip panjang panjang .
 Idea dah kering . Tak ada mood ahh . S U P E R M A N :) HAHA







Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top