STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Wednesday, November 16, 2011

Blog ? = ='

Ehh , nak tahu something tak
Hari tu saya ada terbaca surat khabar , tapi tak ingat lahh surat khabar apa .
Dia cakap , 
' Banyak yang tak ada etika dalam blog , asyik mengutuk dan mengata orang sahaja ! '
Ehh , W H A T H E F O O D  lahhh !
Erkk , Astaghfirullahal'azim !
Cakap tu bagi cantik sikit lahh .
Suka hati je cakap macam tu .
Suka hati lah nak buat apa pun .
Hidup masing masing , kubur pun lain lain .
Tak payah lah nak cakap macam tu sangat kan 
Macam lah kau tu suci sangat je .
Macam lah artis ni tak pakai blog .
Nasib baik lahh korang ni ... Grrr ~
Tak apa , sabar sabar .
Haihhh . Blog ni kan unprivate diary .
Bukannya tempat nak kutuk , maki orang .
Kalau ada tu pun mungkin luahan hati orang tu je .
Blog ni kan milik masing masing , so suka hati lah kan nak buat apa sekalipun .
Tak kacau hidup korang pun lahh =='
Hm , okayy . Need to stop here .
Tak ada mood laa korang . Mintak maaf lahh .
Continue to the next post , okayy :')



P/S : Maaf lah kalau ada terkasar bahasa ke hape . Try to be good people :')


Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top