STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, November 15, 2011

Aku punya suka ahh . HAHA :D



Heyy Guys ! 
Lama kan aku tak update blog . HAHA :D
Makin lama makin malas ahh nak update blog bagai ni . 
Dulu , bukan main lagi , sehari sampai dua tiga post .
Sekarang , dua tiga hari , satu post je . HAHA 
Kan aku dah cakap , malas .
Lepas tu , sekarang ni kan musim BLOGSKINS . Amende jadah nya tu =..='
Stress betul aku tengok .
Aku pun tak tahu lahh . Ramai sangat dah yang pakai BLOGSKINS tu .
Asal pergi blog ni je , BLOGSKINS . Asal pergi blog tu je BLOGSKINS .
Mak aihhh ! Habis ahh reputasi blog aku . 
Tak apa .Tak kisah pun . Blog ni pun untuk diri aku sendiri .
Bukan untuk korang korang dekat luar sana tu .
Sampai kan ada yang suruh orang buatkan BLOGSKINS tu .
Haram jadah nya . Sanggup suruh orang buatkan , kan ?
Aku ? HAHA . Memang dah jelas lagi nyata yang aku takkan guna BLOGSKINS tu . 
Malas ahh , buang masa aku je buat bende alah tu .
Better aku tidur daripada buat benda alah tu . Kan kan ? BHAHA XD

Okayy . Motif aku create post ni bukan nak cakap pasal BLOGSKINS tu . Haihhh .
Untuk memenuhkan ruang dekat blog aku je , disebabkan dah lama aku tak post kan .
Hehh . Your name is KIMO ! HAHA
Tak masal ahh ! Korang tak kenal , so shut up !
KIMO ? Yes , he is my friend lahh . Name given , HAKIM .
Tapi orang panggil dia KIMO . Comel ahh tu kan :P
Weyh , kimo ! Kau dah tolong aku ushakan mamat Triple M tu .
HAHA . Baik aa kau ! Anyway , thanks a lot .
Aku tak suruh pun kau ushakan . Kan kan ? HAHA
Lagipun , dia dah ada awek der . Biarlah dia .
But , Triple M bagitahu aku , dia nak break dengan awek dia ! BHAHA XD
That's good lah awak !
' Kau jangan bagitahu sesiapa , akim pun sama , aku sebenarnya couple dengan sy****a , tapi aku macam taknak je couple dengan dia ' .
Kau cakap macam ni dekat aku ? WAHAA ! Aku tak percaya weyhh .
Aku tanya dekat kau kan , kenapa then kau pun jawab 
'Aku rasa sakit hati dengan dia '
Laa , apa pulak kau ni . Haihhh ! Pelik .
' Baik tak payah couple , macam nak putus je :( ' 
Weyh , cepat lah break dengan dia . I'm waiting . HAHA * Jahatnya aku !
Kfine , aku jahat :P
Tak apa . Kau nak tahu , dekat inbox aku cuma ada nama kau dengan kimo je tahu tak .
HAHA . Aku pun dah tak tahu nak text siapa lagi .
And now , i'm waiting for you  
LALALA ~






Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top