STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, October 31, 2011

ROOMATE 2011 ❤

For today , i wanna talkk about roomate .
Ini bukan roomate dekat rumah , tapi dekat ASPURI , MRSM BATU PAHAT :)
Untuk tahun ni , aku dapat roomate yang GILAGILA + sporting ohh !
Hampir jadi gila aku duduk sebilik dengan roomate aku .
Disebabkan kita semua dah cuti *form3 je kott* , aku nak bagitahu + bocorkan rahsia kerajaan bilik E/1/1 !
HAHA . Dah kantoii aa aku bilik berapa .
Okayy , here we go .

Roomate katil 1 ;

She is Nuramalina Mazeli :)
Dia ni , P A N D A I gilaa ohh !
Nampak macam biasa je , tapi otak dia ... genius !
Dia lahh orang yang paling bising andd kecoh dekat bilik .
Sampai aras 3 dengan blok D boleh dengar suara dia . HAHA 
Memang dia je lahh yang buat bilik kitorang kecoh macam pasar malam .
Boleh jadi gila ohh kalau layan dia ni .
Even umur dia dah melangkah masuk 17 tahun , but she still childish ! 
Apa lahh kak amal ni . HAHA
Hope if we meet again , kak amal dah dewasa + matang :)

Roomate katil 2 ;
She is Anis Syazwanie Jasmani :)
Kak Anis pun sama je macam kak Amal .
Tergolong dalam golongan orang P A N D A I .
Aku tak tahu lahh macam mana mereka ni belajar .
Anyway , kak Anis , kita nak jujur ni .
Masa awal awal tahun kita masuk dulu , kita jarang sangat bercakap sama sama . Kan ?
Bertegur pun , amatlah jarang .
Andd bila masuk SEM 2 , baru lahh kita mula nak mesra . Kan , kan ? HAHA .
Suara kak Anis sedap + merdu ohh !
Kita suka dengar bila kak Anis nyanyi , tak kesah lahh lagu apa sekalipun .
Sedap ohh ! Lepas ni , tak tahu lah boleh dengar kak Anis nyanyi lagi ke tak :'(
Kadangkadang , kak Anis storymory dalam bilik , kita rasa nak gelak .
Lawak lahh gaya kak Anis berstory . HAHA :D
Lastly , hope kita dapat jumpa lagi lepas ni :)

Roomate katil 3 ;
Andd she is Nur Amalina Mat :)
Seryusly , masa awal tahun dia ni sombong *jangan marah 
Kitorang jarang sangat bercakap masa awal tahun .
Kak lynn nak tahu tak , kita ingat lagi , kita start bertegur + bercakap dengan lebih kerap lepas activity week SEM 2 .
Kita tak tipu . Kita ingat tao !
Korang nak tahu something tak ? Kak lynn suka ... Classmate dia ! HAHA
Kantoii sudahh ! Kita tahu lahh :P
Hmm , macam mana kita boleh rapat , huh ?
Ehh .. Maksud kita , macam mana kita boleh bertegur , huh ?
Kak Lynn kan sombong * erkk , gurau je * , mana lahh nak tegur kita . Kan ? HAHA
Andd TERIMAKASIH tao sebab belanja kita 50 sen masa malam last kita dekat maktab . HAHA
Hope we'll meet again next year :)



Kalau korang semua nak tahu , inilah roomate aku untuk tahun 2011 ni *kantoii aa
Sumpaa , best gilaa jadi roomate diorang .
Boleh jadi gila tao aku duduk sebilik dengan diorang .
Enjoy gilaa ! Andd tahun ni , first time aku dapat tidur sebilik dengan senior .
Lagi best kott daripada duduk sebilik dengan batch sendiri . Kott aa .
Andd yang pastinyaa , bilik aku sangat lahh kotor + busuk + tak terurus !
Tak tipu ni , seryus tao ! HAHA
Apa nak jadi dengan aku ni . Kan ?
Last but not least , i will miss you all lahh my ex roomate ! 









Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

nur amalina said...

hoi! kantoi sudah! love u lah Aisyqi:)
kan betol kau yg rindu ktorang!! HAHAH. tebukti sudah. nyata!

a i y s q i ™ said...

HAHA . Takpe , dah cuti sekolahh . Kan kan ?
Alaa , kite tahu korang pun rindu aiysqi . Kan kan ?
HAHA

Post a Comment

 
back to top