STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, October 31, 2011

Memories to remember ❤

My life is kinda boring at home .
Well , there is nothing to do here .
Yang aku tahu , kerja aku dekat rumah is only makan , online , tengok tv , tidur .
Itu je lahh kerja yang akan aku buat selama dua bulan ni .
Bosan gilaa ! Sehari pun dah rasa sangat sangat bosan , apa lagi dua bulan . Kan ?
Aku nak balik maktab ku ohh !
Hmm , aku bosan !
So , aku nak upload sikit gambar gambar aku masa saat saat terakhir aku dekat maktab .

Tak ada kena mengena dengan aku pun .
Cuma lawak je tengok gambar ni disebabkan E R M A ! HAHA .
Erma , sumpaa muka kau lawak masa tarik tali ni XD


 Jyeahhh ! Ini time FieldWork aa . Dekat paya bakau .
Satu badan basah , termasuk baju , seluar dengan sport shoe aku ni . Memang sakai aa !
Sampai sekarang aku tak basuh lagi sport shoe ni .
Malas ohh nak basuh !
Andd kaki + jari aku habis calar calar lepas berkubang dalam lumpur yang 'wangi' tu !
Tak guna punyaa lumpur . HAHA :D


 Saja capture gambar ni . 
Buat kenangan . HAHA 


Jannah andd aku :)

 Ni masa kitorang satu batch dekat PSP aras 2 .
Prepare before masuk dewan .
Memang semua orang busy aa . Yelahh , Hari Graduasi , mesti lahh nak hensemhensem + cantekcantek .
Tapi aku , simple je . Malas nak berdandan lebih lebih . HAHA 


 Okayy . Kiri kanan , baris aku semua lelaki . 
Dahsyat ohh ! Itu lahh , belajar mainmain lagi .
Siapa suruh . 
Kalau korang nak tahu , memang ngantuk aa masa ayahanda dengan Dato' Noraini bagi ucapan .
Tersengguk-sengguk kepala aku ni . 
Mengharap supaya tak ada sesiapa nampak aku tersengguk-sengguk . HOHO


Here you are :)
Gambar ni gambar last yang di capture dekat maktab .
Just for fun andd untuk kenangan je , okayy :)
Tiada apa apa antara kami berdua .


Andd now , aku sedih sangat sangat !
Aku sendiri tak tahu kenapa .
Aku takut gilaa kalau aku tak dapat stay dekat maktab lagi untuk next year .
Sumpahh , aku takut gilaa !
Kalau boleh , aku nak stay lagi .
Aku ni bukannya pandai mana pun .
Sebab tu lahh aku takut sangat kalau aku tak dapat nak stay dengan batch 09-11 tahun depan .
Okayy . Sekarang ni , ikhlas kan lahh diri anda semua untuk baca doa ni :



SEMOGA PELAJAR TINGKATAN 3 MAKTAB RENDAH SAINS MARA BATU PAHAT MENDAPAT KEPUTUSAN 8A DENGAN CEMERLANG DALAM PEPERIKSAAN PENILAIAN MENENGAH RENDAH ( P M R ) PADA TAHUN 2011 . AMIN ~




Terima kasih kepada sesiapa yang ikhlas membaca kan doa ini untuk batch 09-11 MRSM Batu Pahat :)






Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top