STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, October 14, 2011

I miss them so much :(

 Kak Apinn ,
I miss you so damn much lahh !
Thanks a lot for being my best sister i ever had even for awhile :)
Can we lepak for a last time after this ? = =' 
Andd I LOVE YOU DAMN MUCH ! ❤ 


 Jannah ,
Aku rindu kau jugakk lahh !
Aku mintak maaf sangat sangat sebab tak dapat nak hang out sama sama dengan kau :(
Btw , ILY k a w a n ! ❤ 

 Dear Paein ,
I miss our old friendship !
I miss the old of you darl ❤
I love you :) 
 This is Fateen Syazwana a.k.a GOMAK !
Heyy , aku rindu kau jugaa tao !
About atyn tu , don't worry too much lahh .
Aku tak marah pun .
Okayy :)
Btw , ILY lahh ❤ 

 Waneyy sayangg :)
I miss you too sayangg .
Nak lepak sama sama dengan kau lagi :'(
Balek maktab nanti , kita boleh lepak sama sama lagi . Kan ?
HAHA . Aku sayang kau tao ! ❤  

 Alyaa Adilah !
'Abang' ku ! HAHA .
Sekarang ni , kau dah lupa aku . Tak apa .
Aku tak kisah as long as kau still anggap aku ni kawan kau :)
Aku sayangg kau ! ❤ 

Last but not least ,
this little budakk , Nurul Izza Mohd Alias :)
Heyy ! Akak rindu awak lahh budakk .
Maaf sangat sangat tao !
Akak nak awak tahu yang akak sayang awak sangat sangat ! 
Take care yea sayangg ❤ 

This girl name ; HAIRONITA HAIRON 
I miss you so damn badly !
Bila kita dapat jumpa lagi , huh ? :'(
Saya sayangg kakak jugakk ❤ 



Aku rindu sama semua orang di atas andd nak jumpa mereka ! Tolong lahh , aku nak balik maktab cepat ! Jangan lahh seksa saya macam ni . Kepada mereka di atas , saya sayang awak semua ! Saya tak tipu . Ikhlas dari dalam hati saya tao ❤ 


Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

1 comment:

Post a Comment

 
back to top