STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, October 15, 2011

Him ? :D

Terpaksa blurr kan gambar ni . 
Kalau cam , just shut your mouth andd keep it as a secret , okayy :)





HAHA .
Saja je nak post pasal mamat ni . Terasa rindu pulakk dekat dia .
Aku tak ingat lahh sejak bila kitorang mula bertegur .
Andd aku tak tahu lahh macam mana kitorang boleh jadi makin rapat .
Tapi , tak apa . Aku suka meyhh . HAHA . *kidding
Kadang kadang kau suka kacau aku .
Andd aku pun suka kacau kau jugakk . 
Sebab kau tak sombong macam orangg tu . Kan ?
Andd masa exam P M R , kau sakit tekak . Kan ?
Aku bagi kau gula gula supaya kau boleh makan masa kau ngantuk .
Tapi , sayangg . Kau sakit tekak andd aku tak tahu pun .
Kau pun tak nak bagi tahu aku . Kan ?
Tak apa . Nasib baik lahh classmate kau bagi tahu aku . 
Kalau tak , sampai bila bila lahh aku tak tahu .
Nak tahu tak , ada satu malam ni ( malam rabu ) ,esoknya nak exam ENGLISH andd GEOGRAPHY ,
aku nampak muka kau pucat + tak ada semangat .
Why ? Kau tak sihat , kan ?
Aku risau tapi perasaan risau tu cuma dalam hati aku je .
Aku ambik berat pasal kau tapi aku rasa tak ada orang tahu .
Andd kalau boleh , aku memang tak nak orang tahu pun .
Aku tak tahu kenapa aku rasa something between us .
HOHHH . Okayy . Forget about it .
Hmm , kau nak tahu tak .
Aku usha kau dari jauh . HAHA .
Lawak je bunyi nya . Tapi , kadang kadang je , okayy 
Hmm , nothing to say lahh . Andd i gotta go !
I miss you , k a w a n !

 Okayy . Kepada sesiapa yang cam gambar ini ,
just keep it as a secret , okayy :)
I beg to all of you . Thank you 









Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top