STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Thursday, October 13, 2011

Here you are ! :D

Okayy . This beautiful night , i want to post about my bestie , MIZANINA MADON . Bukannya apa , dah aku terpaksa andd dipaksa oleh tuan empunya badan . HAHA . Ehh . MIZA ! Maaf . Tapi , aku buat post pasal kau ni ikhlas tao !

Here some pictures of her ;

 Ayu siot ! *konon je ni*

 Ecehh ! HAHA .

 WAAAA ! Gilaa la miza . LOL 

 Cehh . Konon ayu depan adek :D

 No komen :)

 Kenapa semua nak pakai pelik pelik masa malam ALIEN NIGHT ni ? *pelik*

 Bergaya lahh tu :D

 Control ayu ye kak oi :D

Okayy . Ni picture last yang aku dapat . Cantekk pose :)

Dear MIZANINA ; 

Nothing to say .
Maaf lahh sebab terpaksa ambik semua gambar ni tanpa pengetahuan kau .
Surprise sikit . Kan ? HAHA
Penat tao aku buad semua ni .
Andd semua ni special untuk kau , miza .
Even kita tak rapat pun , kau tetap one of my bestie .
Kadang kadang aku tak layan kau . 
Don't worry , semua tu gurauan je . 
Kau pun tahu kan , aku ni BAEK .
Kan , kan , kan ? HAHA 
Last but not least ,

I LOVE YOU , K A W A N ! 


Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top