STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, October 16, 2011

A bunch of sorry :(

First of all , aku nak mintak maaf yang teramat sangat dekat kau .
Aku tak nak berubah andd takkan berubah sebab ini lahh diri aku yang sebenar .
Tak payah nak jadi hipokrit .
Aku mengaku , memang susah untuk aku paham perasaan orang lain .
Tapi dalam masa yang sama , aku nak orang paham perasaan aku . Kan ?
Setiap petang aku pergi riadah dengan kau . Kan ?
Andd aku selalu lambat . Aku tahu . Andd aku mintak maaf .
Aku tahu aku selalu keluar asrama lambat walaupun tak pergi riadah . 
Aku tahu , aku selalu fikir perasaan aku je . Aku tak fikir perasaan kau pun . Kan ?
Am i selfish , huh ? = ='
Andd aku IKHLAS dengan sepenuh hati aku untuk berkawan dengan kau !

TERIMA KASIH jugakk sebab kau selalu join aku bila aku nyanyi 
TERIMA KASIH jugakk sebab jadi peneman aku setiap kali aku nak pergi koop 
TERIMA KASIH jugakk sebab ajar aku SCIENCE andd MATHEMATICS
TERIMA KASIH jugakk sebab selalu puji aku HOT 
TERIMA KASIH jugakk sebab belanja minum air
TERIMA KASIH jugakk sebab ajak aku turun riadah tiap tiap petang
TERIMA KASIH SANGAT SANGAT sebab kau SUDI JADI KAWAN AKU ! 
T E R I M A  K A S I H !

Aku tahu aku banyak buat salah dekat kau . Kan ?
AKU MINTAK MAAF !
Aku mintak maaf kalau hari tu aku terkasar bahasa dengan kau .
Seryusly , aku penat waktu tu . Andd aku tahu kau pun penat .
Tapi , entah lahh . 
A K U  M I N T A  M A A F !





Lastly , 
A K U  S AY A N G  K A U , K A W A N !

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI KAWAN AKU MASA AKU SENANG & SUSAH !




Kita buat rumah cantik cantik , okayy :)



Credit to ; SITI NURULJANNAH SULEHIN a.k.a BUDAK HOT !




P/S : Seryusly , aku nangis masa baca post tu :'(








Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top