STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, October 15, 2011

Bosan tanpa kau , budakk :(


I'm alone without you , budakk ! Do you wanna know why ? Because you're the rainbow of my day . Akak nak jumpa awak , budak ! Seryusly , akak nak jumpa awak sekarang ni . Kalau akak ada dekat maktab , mesti kita tengah lepak sama sama kan sekarang ni ? And i miss the time that i spend with you , budak . Akak bosan duduk rumah . I've nothing to do here . I want to meet you now . But i can't . Akak takut , next year akak tak dapat nak stay maktab lagi . Akak takut tak dapat jumpa awak lagi , budak . Andd because of that , kalau boleh akak nak lepak dengan awak tiap tiap malam . Nak jumpa awak setiap hari . Itu pun kalau boleh sebab waktu pagi awak belajar andd akak tak belajar . So , akak tak kesah kena tidur pukul berapa sekalipun . Yang penting , akak tak nak kacau masa tidur awak andd masa belajar awak . Budakk , setiap kali awak salam saya , saya tak nak lepaskan tangan awak . Awak tahu kenapa ? Sebab saya tak nak kehilangan adik sebaik awak . Saya sayang awak sangat sangat , budak ! Ikhlas dari dalam hati akak andd akak tak tipu ❤

Budakk , awak nak tahu something ? Ingat tak 09 OKT 2011 ? Kita lepak sama sama kan malam tu ? Andd , awak nampak kan bulan sangat terang . Andd bintang pun boleh dikatakan ada banyak . Awak nak tahu tak , akak tak pernah nampak bulan seterang bulan malam tu . Sebab tu akak gembira sangat malam tu . Andd bulan tu pun tahu tahu je kan pasal plan akak ni . :D
Anyway ,
akak nak cakap TERIMA KASIH dekat awak 
Sebab sudi be my lil' sista ! 
Akak gembira sangat sangat , tahu tak ? 
Andd akak tak kesah if awak tak pandai pujuk orang or pujuk akak kalau akak merajuk .
Akak tak kesah semua tu . 
Seryusly , akak tak kesah pun . 
One more thing before i forgot , can you promise me something ?
Akak tak nak awak tumbuk dinding or meja or something yang menyakitkan tangan awak .
Can you promise me ? I hope so . 
Last but not least ,

I LOVE YOU ALL SO STRONG SAYANGG ❤  

 





Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top