STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, August 27, 2011

My Superb S.I.B.L.I.N.G.S !

Heyy semua ! HAHA . Nothing to say but kali ni aku nak post about my siblings ! Erkk ? Tak ada kerja . HAHA . We start from Angah aku , okayy ?




This is my super duper ANGAH ! His name , Muhd. Suffian . Dia pendiam pluss tak banyak cakap . Sepatah orang tanya , sepatah jugakk lah yang dia jawab . HAHA . Tak tipu ! Betul . Kalau tak percaya , erkk ? Takpe lahh . Tapi , for sure dia BAIK , okayy ? :)

And this is my chubby lil' sis . Her name , Nabihah Salma . Ni time pergi kenduri kahwin dekat rumah cousin . Yess , i know dia ni tersangat lahh chubby . Kan , kan ? Tapi , takpe . Dia comel . Boleh jadi bantal peluk aku setiap malam . HAHA . Dia ... Boleh lahh dikatakan baik BUT ! HAHA . Dia ni STONE HEAD ! Tak tahu apa itu STONE HEAD ? HAHA . Tak payah tahu lahh . I love her sooooooooo MUCH walaupun hampir setiap hari dia kena marah dengan aku . HAHA .


Atas kiri : Angah , Atas kanan : Abang
Bawah kiri : Adik , Bawah kanan : AKU !

This is my SUPERB BELOVED SIBLINGS ! Ni masa raya tahun lepas . Flash back balek . HAHA . Anyway , I LOVE THEM SO VERY VERY MUCH TILL I DIE !




Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

2 comments:

kuzer miyo said...

mcm kenal je angah tu . . dye dak farmasi enn ? huhu . .xsangka dunia ni kecik je .

a i y s q i ™ said...

Erkk . Yup ! HAHA . Ehh . Jup . Boleh saye tahu , sape ni ?

Post a Comment

 
back to top