STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, August 30, 2011

I got my PHONE back ! :D

Yess ! Lastly , i've got my PHONE back ! After half year aku tak pegang fon ni , akhirnya aku dapat balik . YESSS ! HAHA .  SONY ERICSSON W660i KUU !




Ye , aku tahu fon aku ni buruk + cikaii ! Tapi , aku sayangg fon ni gilaa gilaa ! Nak tahu sebab apa ? Sebab ni hadiah from my dad because i've got 5A in my UPSR ! Andd i can capture picture masa hari raya ni . HAHA . SUKASUKA :D
Tapi , fon ni dah calar calar lahh . Ni semua aku punya pasal lahh . Aku yang tak tahu nak jaga fon ni elok elok . Aku sayang gilaa sama ini fon ! Kalau my mom andd dad suruh tukar sekalipun , aku TAK NAK ! Sebab aku sukaa samaa ini fon ! Aku sudahh jatuhh hati + cintaa samaa ini fon ! Walaupun fon ni cuma fon murah je . Aku tahu . TAPI ! Kau ada ke fon macam ni ? TAK ADA , kan ? HAHA . So , just shut your mouth ! Tak payah nak sibuk sibuk .
Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top