STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Monday, August 29, 2011

Goodbye Ramadan , Welcome RAYA !

Erkk .. Pejam celik , pejam celik dah nak dekat sebulan dah kita berpuasa . Betul tak ? HAHA . Unbelieveable ! Rasa macam tak percaya je esok kita last berpuasa untuk tahun ni . Huhhh . Cepatnya masa berjalan . AND ! PMR pun dah nak dekat dah ni . Fuhhh ! Lagi lahh takut . Haiyooo ! Apa sudahh jadi ni ? Kalau di tolak dengan masa aku TIDUR + MAKAN + RAYA , tak sampai sebulan lahh aku nak ambik PMR ! ARGHH ! Apa semua ni ?! *cehh , bajet tension sangat je ni . Esok dah nak RAYA ! Ehh .CHOPP ! Erkk .. Apa lagi yang belum beli huh ? Baju kurung ? Okayy . Kasut raya ? Beres ! T-shirt + jean for raya ? Cukup . Tudung ? Hmm , boleh lahh , kira cukup lahh . Shawl ? Dah beli ! Okayy ! Semua dah beli ! HAHA . Ehh Ehh . Ada satu lagi lahh . Tudung 'BIBIK' ? Hmm , ada tiga . Alaa .. Cukup lahh tu . Okayy . Baru PERFECT ! WAHHH ! Tak sabarnya eden nak raya . Tapi , 'KUIH RAYA' yang cikgu bagi tu , bila lagi nak 'MAKAN' ? ERGHHHH ! Tak apa , tak apa . Sabar je lahh . Lagipun , tahun ni kan aku nak PMR . Kena lahh berkorban sikit . Betul tak ? HAHA . Lepas PMR , aku nak ENJOY sepuas-puasnya . Fuhhhh ! Lepaskan lega sebab PMR dah lepas . Selagi PMR tak lepas , tak boleh lahh aku nak enjoy sesuka hati aku . Hmm :(

It's oke lerr . Kita bagi tumpuan untuk raya dulu . Refrigerator *cehh , konon speaking ni* dekat rumah pun dah penuh dengan balang-balang kuih raya mak aku . Kalau mak aku buat sendiri kuih tu , aku tak kesah sangat lah . Tapi ini tak . Semua kuih raya tu mak aku beli . Mak oii ! Kalau kuih raya ni , ada pulakk duit nak beli . Kalau mintak kasut raya lagi sepasang , ' Alaa , kan dah beli hari tu , cukup lahh tu ' . Erkk .. Tak patut betul lerr . Huhh . Sabar je lahh . Hmm , okayy . GTG ! HAHA . Continue to the next post , okayy ;)



GOODBYE RAMADAN AL-MUBARAK ! :(

WELCOME HARI RAYA AIDILFITRI ! :)

Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top