STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, July 31, 2011

Merepek tahap Meraban :D

HOLLA ! HAHA . Pagi pagi buta macam ni memang aku tak ada idea untuk mengarang && mencurahkan idea untuk membuat esei *ecehh , gebang je ni . Terpaksa lahh aku update blog ni disebabkan kemalasan aku yang sudahh lama tak update . Hmm , memang tak ada idea lahh . Haduii ! Idea , cepat lahh datang ! Eheh . Macam idea tu boleh datang je kalau kita tak ready . HAHA . Whatever lahh . AHHA . I've got an idea . Aku nak story pasal seorang girl ni .

Maaf , gambar kurang besar . Maklumlahh , ambik orang punya gambar tanpa pengetahuan tuan punya badan . Hee :) 



Here she is . HAHA . Comel + cute , kan ? HAHA . Tak apa , aku tahu . Hmm , aku pun tak tahu lahh macam mana nak describe pasal budak kecikk ni . Bagi aku , dia ni baik . Ehh . Lupa pulak nak perkenalkan ini budakk . Her name , FATIN NOORAINA . Binti ? Erkk ? Jangan tanya , i'm not sure binti apa . Jangan marah yea atyn . Bila aku lepak sama sama dengan dia , WAHHH ! Enjoy ! Buat lawak sama sama . HAHA . Tak ada lahh . Gurau je . Anyway , aku sayang sama ini budak lahh . But , jangan fikir lain pulakk . Aku sayang dia as my adek je . Tak lebihh . Hmmm ... Atyn . Ingat tak masa tu atyn ada tanya akak sama ada akak lebih sayangkan atyn atau pun budak tu ? Nak tahu jawapan nya ? HAHA . The answer is , of course lahh YOU ! Okayy . Jawapan nya akak dah bagi . So , lepas ni tak payah tanya lagi , okayy . And jangan sebut nama budak tu lagi dekat depan akak . Tao ? HAHA . Ini je kott yang aku dapat describe about dia ni . Kalau nak tahu dengan lebih lagi , search
http://atynmocky.blogspot.com .
Mata aku pun semakin mengecil ni . HAHA . Nak tidur !

















P/S : Atyn ! Sorry , akak ambik gambar tak inform dekat you . Sorry again ya :)
Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top