STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, June 3, 2011

SUKASUKIE ! :)

YEAYYY ! Aku dah berbaek dengan die . SUKASUKA ! HAHA . Awak , terima kasih yea sebab sudi maafkan saye even i had broken your heart . I know it's really hurt . Right ? I'm so sorry . Saye tahu , tak mudah untuk awak maafkan saye . Kan ? Awak sangat sangat baek . Takpe lahh . Even saye tak faham kesemuanye , at least saye dah faham dengan maksud awak tu . Saye tahu saye ni jahat . Saye selalu saketkan hati awak kan ? Saye tak pernah nak faham hati && perasaan awak . Saye jea yang selalu nak menang . Kan ? Memang susah untuk saye faham awak && mungkin jugakk susah untuk awak faham saye . Hati saye keras macam besi kan ? Sebanyak mane pun awak cakap dekat saye , saye takkan faham . Betul takk ? Saye tahu awak dah penat dengan perangai saye yang macam budakk kecikk tak cukup umur ni . HAHA . Anyway , Thanks A Lot sebab awak dah maafkan saye walaupun tak sepenuh hati . Itu semua dah memadai untuk saye . Lastly , i love you so muchh more <3






P/S : Jangan salah sangka kenape saye gune word 'saye , awak' ni . 
         IMY , MR A.M :)  
Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top