STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, June 3, 2011

Oh Em Gee !

Ehh Ehh . Nak tahu takk . Tadi aku surf internet , then aku terjumpe gmbar TAYLOR SWIFTWAHHH . She so beautiful , pretty , cute and whatsoever lahh . Die sangat sangat cantek . Nak tengok gambarnye ? Kejap ehh .



Cantekk kan ?  *weee . HAHA


She so prettayy !

I totally adore to her ! Tapi aku bukan lesbian okayy ! WAHHH ! Seronoknye jadi die kan ? Mesti ramai orang suke . Dah lah cantekk , suare sedap . Huhh . Package tuu , 2 in 1 . HAHA :D . 

Hmm , cuti ni sangat sangat lahh membosankan aku . Homework ? Tak sentuh langsung . HAHA . Penatlahh . Kite kan cuti , so homework kite ketepikan dulu . Betul tak ? *bajet cm ade org nk jwb je . HAHA . Kite kena enjoy dulu sementara ade mase untuk rehat ni . Kalau dekat maktab , ade ke kite dapat cuti macam ni ? Jarang sekali . Nak rehat pun susah . Kelas memanjang . Macam mane nak rehat . Laen lahh kalau aku ni jenis orang yang pandai bahagikan mase . Takde lahh aku kalut semacam . Ehh . Aku ade homework ape je ekk ? ALAMAKK ! Habis arr aku . Entah aku bawak ke tak handout yang cekgu bagi tu . Huhh . Farisahh ! Macam mane ni ? Harap harap je lahh aku bawak . 


Err . Dah tak tahu lahh mahu karang ape lagi . Otak sudahh blank . Tak ade ilham ! HAHA . 




Just for you , MR A.M ♥ 










P/S : Wee . MR A.M online lahhh ! *sukasukie !


Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top