STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Friday, June 3, 2011

Blah lahh kau !


Ehh . Kau pehal siakk ? Aku tak cari pasal pun dengan kau kan ? Yang kau tibe tibe nak sound aku tu pehal ? Aku punye lahh ckap baek baek dengan kau . Ade ke aku tinggikan suare ? Takde kan ? Even dalam facebook sekalipun , kau ingat maen maen ape ? Aku ni perempuan , ade maruah diri . Aku tahu , memang susah untuk kite cari kawan dalam dunia ni . Aku ingatkan , boleh lahh aku buat kau jadi kawan aku . Tapi ... HAMPEH ! Tak boleh pakai langsung ! Kawan jenis ape siakk kau ni ? Aku sendiri tak tahu ape reasons kau tibe tibe sound aku . Ade ke aku terlepas or tersalah cakap ? Kalau ade , aku mintak maaf sangat sangat . Aku rase , kite kenal pun baru tahun ni kan ? Even kite penah satu maktab mase aku form one dulu . Aku tahu kau mane pernah kenal aku . Then , aku tak ingat bile , kau keluar dari maktab . Kau pehal ? Ape masalah kau sebenarnye ? Aku tahu lahh kau tu kaya . Tapi semua tu harta mak bapak kau ! Bukannye harta kau ! Kau kena sedar sikit . Kawan jenis ape pun aku tak tahu lahh . And smpai sekarang kan kau tak sekolah ? Kau sendiri yang inform dekat aku . Kan ? Kau nak jadi ape , huh ? Sedarlahh diri tu sikit weyh ! Kau ingat kau sorang jea boleh buat ? HEYY ! Kau ingat aku perempuan , aku takut dengan kau ? Gitu ? HAH . Kau salah ! Menyesal doe aku ade kawan macam kau ! Dah lahh , malas aku nak panjangkan cerita . Buat saket jiwa + otak aku jea !
Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top