STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, June 11, 2011

Ain , Aiysqi , Paein !


Heyy my dearest friends ! First of all , aku nak sangat sangat kite berbaek macam dulu . NAK SANGAT SANGAT . Aku tak suke lahh kalau kite tak bertegur antara satu sama lain . Aku tahu , mesti korang faham . Kan ? Aku nak kite rapat macam dulu . Kite gelak same same . Kite gosip same same . Kite makan same same . Kite borak same same . Kite ronggeng same same . Kite study same same . Ape ape je lah , same same . Aku rindu sangat time kite baek dulu . Walaupun kite selalu gaduh , tapi kite tetap KAWAN . Kan ? Kalau aku merajuk , korang akan pujuk aku sampai aku okay . Kite selalu gaduh pasal small matter je kan ? Masing masing taknak mengalah . Betul tak ? HAHA . Aku tahu aku ni keras kepala . Ikut suke hati aku je kalau aku buat ape ape decisions . Kan ? Dah lahh . Aku nak kite berbaik macam dulu dulu *cehh , macam dah lame sangat je

AIN NABILLA ,
Aku tahu kau dah ade kehidupan kau sendiri . Aku tahu kau dah ade kawan yang lebih baik daripada aku . Aku tahu kehidupan kau sekarang ni lagi better . Right ? Tapi janganlahh sampai kau lupekan aku dengan paein . Aku tak kisah kalau kau dah ade kawan baru . Tapi janganlah kau buat macam aku ni tak wujud dekat dunia ni . Aku tahu aku ni bukanlah seorang kawan yang baik . Aku tetap kawan kau kan ?

Okayy . Nothing to say lahh . Otak dah blank . Tak tahu nak karang ape lagi . Lastly , AKU SAYANG 

AIN NABILLA BT SANI !
 &&
NURFARAHIN ABU SAMAH !


Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top