STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Tuesday, March 15, 2011

Marah , Benci , Dendam ( erk ? )

Nothing to talk about . Aku sendiri tak tahu nak tulis ape . bosan sungguh ! homework melambak . ckgu bagi homework macam cuti ni sebulan jea . menyirap betul ! hmm , HAHA . tibe tibe teringat pulak aku dekat sorang minah ni . Yeahh ! Act , aku nyirap dekat sorang minah ni . muke baek , suci . tapi perangai .. HAMPEH ! kalau aku bagitahu namenye , gerenti korang sendiri terperanjat . eh . aku tahu lahh kau baek . kalau nak dibandingkan antara kau dengan aku , aku mengaku kau lagi baek . kau kan cantek , ayu , baek . semua orang suke . aku sendiri tak sangka perangai kau macam tu . kalau lah orang laen tahu , HUH ! takpe . biar lah kau dapat ape yang kau nak . asalkan kau bahagia ! aku tahu aku tak selalu dapat ape yang kau nak . aku ni tak macam kau , kau hidup senang . boleh lahh cakap . lagipun , kau pandai . aku ni .. tak payah cakap lahh . aku tak sepandai kau . senang kata , hidup kau memang PERFECT lahh ! tak ade yang pandang serong dekat kau sebab kau memang baek . kan ? entah lahh . aku sendiri tak tahu nak cakap ape . tapi , ingat ! aku akan cube dapatkan ape yang aku nak !

                                                              * * * * *

okayy . stop cerita . kite bukak cerita laen pulak . hmm , ehh . PINK ! Tolong akuu ! aku perlukan pertolongan kau ! aku tunggu kau online FB tapi kau tak online pun . PINK , PINK ! mesti kau pergi holiday dengan family kau . kan ? takpe lahh . aku tunggu kau , PINK ! HAHA :D
Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top