STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Saturday, January 1, 2011

Jalan Jalan :)

petang tadi aku jalan jalan dengan kawan aku , Nurul Hidayah . HAHA . dapat jalan jalan dekat taman TUUT lagi . best ! dapat jumpe kejap . HAHA .

Nurul Hidayah


ahha . die kawan rapat + kawan baek aku sejak kitorang darjah 4 . sampai sekarang kitorang still rapat . HAHA . aku rase die sorang je yang betul betul kenal macam mane aku . and die sorang je yang paham aku . die suke buat aku ketawa . even die terlampau sosial , tapi die tak sombongg . aku tak kesah pun kalau die terlampau sosial asalkan die tak lupe aku . die lahh yang selalu temankan aku pegi jalan jalan . die jugakk lahh yang selalu temankan aku pegi jumpe TUUT . HAHA . heyy . sorry yea sebab aku tak dapat nak sekolah dengan kau . aku kena stay dekat maktab tu lahh . takpe , kalau cuti nanti aku pegi jumpe kau lagi okayy :) kite pegi jalan same same lagi . melalak macam orang gile . HAHA :D

Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

No comments:

Post a Comment

 
back to top