STATUS
SPM IS OVER YEAHHH !
Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) Thank you for visiting my official page. Do leave your footstep here, so I can visit yours too ;) I appreciate your kindness. Thank You :)

Sunday, December 1, 2013

SPM IS OVER .

ASSALAMUALAIKUM


Already 1st Disember , and SPM IS OVER GUYS ! Alhamdulillah , at last . Nothing to say about spm . Tak berani nak cakap apa apa . Memandangkan cuti dah pun bermula , hmmm . Takde plan lagi sekarang ni . My dad said , aku kena ambil lesen . Tapi tak tahu lah bila . Bila difikir-fikirkan balik , seriously aku tak percaya aku ni dah habis sekolah . Well , perangai masih lagi macam budak-budak , tak tahu lah bila nak jadi matang . 

Sekarang ni malas nak taip panjang panjang , next post maybe baru upload gambar dekat maktab , gambar-gambar terakhir dekat maktab . Woo tak percaya siaa . Hm takpe takpe . Wait for the next post k bye .



Thank you for reading peeps . Do leave your comment :)

 
back to top